Thursday, March 31, 2011

JuAn naSiR dah tak available lagi! =)

hahaha...nak gelak terasa hati ini...sebab aku main2 aje dengan tajuk...suka suki aku je kan, tak takut ke boypren si nora datang tumbuk ang?? haihhh. Sekarang ni jangan main2 oke, penah aku lepak ngan kawan akku tetiba bf dia datang amek sbb jeles,phewww.

siapa nora weh??? ni ha budak comei ni Nora Amila. JuAn wat entri ni bukan nak pomot cinta online ka, nk bgatau KBU yang aku dah not available ka, haha. Entri ni khas untuk Nora Amila, Geng KBU jugak. =)

[uhuuu.jpg]

Terima kasih buat Nora Amila yang buat blog review untuk blog JuAn naSiR - titiknoktah.blogspot.com. Kalau ampa nk tgok klik sini. Terharu hati neh cik nora weyh....aku perasan lebeh padahal cik nora tu slalu je kot dia wat blog2 review untuk kawan-kawan lain jugak,hehee.

Cadangan cik nora tuk mengecikkan header dan wat shout mix tu, terima kasih banyak2 yer. Sebenarnya dah lama kowt niat nak masukkan shout mix tu, tapi duk bertangguh,hehe. So hari neh dah pasang kotak Sembang kencang tu <------hehe. Pasal header tu JuAn pikir dulu yer. Sebab sengaja buat besar-besar gambo itu. Ramai gak yang tanya gambar pantai tu amik dalam software mane? Sorry ye, itu adalah gambar original, gambar masa juan pegi bercuti kat Pangkor November ari tu...conteng atas pasir-hobi JuAn sejak kecik bila pegi pantai, umah juan kat Terengganu dekat ngan pantai...=) then balik edit2 skit, hehhe..


p/s : agak2 JuAn naSiR ni single n available lagi ka ek? =p

5 comments:

  1. Juan dah berpunya... GKSB Yg punya

    kih3...

    <----mampus kalo awek juan baca =P

    ReplyDelete
  2. cik GKSB : waaa jgn la bising2, jatuh saham juan ti...hekhek

    ReplyDelete
  3. waah2 direview caya la erk2 scandal ka tu? :)

    ReplyDelete