Monday, December 27, 2010

2010 North Bloggers Gathering !!!

Tarikh Kejadian : 25 Dec 2010
Venue : Alor Star, Kedah Darul Aman.
Saksi kejadian : Star Parade &
Tugu negara Taman Jubli Emas, Alor Star
Masa Kejadian : 2.00 pm - 7.00 pm

Kejadian ?? Terjadi? Menjadi? Pejadian? Jadian??



Aamik la korang!!! hehe...semalam dapat fb msg dari Taufiq helios
kata 3 org je lagi x wat entry pasal blogger gathering nih...ada sape2 kesah,
aku bizi tau dak,hehe....

Biasa la klu keje kuli memang macam nih, kuli batok,huahuahua.....

So malam ni ade la masa kit...klu x asyik on call ade hal je malam2, ponet den....ape lagi, dengan kepakaran imaginasi yang duk ada, edit la gambar skit2...gambar kat atas ni saje suka2 wat, seyes aku boleh masuk celah2 pagar amik gambar tugu negara keris ni, lawa la plak,hahaha...then letak la nama blogger/korang yang datang aritu....16 sumenyer...ramai jugak ye...

Dari kiri : Meaw, Tomato Kering, Izyanti, GKSB (organizer), Ladyrye, JuAn nAsiR, Incik Eman, Afiq, Cik Pia & KakD
Depan : Taufiq Helios, The Sharkox, Hyperplasma.

Honestly, aku just berangan2 je nak pegi gathering nih, mane taknye, aku ni dah la begginer lam blog2 ni, konfirm yang duk ada nih otak2 otai2 blake... tapi dek kerana takut bosan weekend mcm slalu, tambah2 lagi duk ade incik eman ajak pi...aku on je la,hehe. Dah pegi, sumpah korang sume sporting, marveles, gile gile2...beshhhhhh!! hehe

First thanks to GKSB yang organize gathering nih... nanti nak wat kat penang ti bagtau je juan ye untuk sebarang pertolongan....anytime, i give you my hand (ayat ape aku pakai nih,haha)...

bowling time !!! yeaaa aku kalah!!!
 1st time maen xsampai 120,hukhuk


tgok The Sharkox terduduk penat men bowling,hehe

prop terbaik : payung berjaya menceriakan
 muka korang yang penat men bowling pic ni,hehe


kami dari penang!!! hehe, next time korang kene turun penang!!!

yeayyyy!!! kami dapat hadiah coklat promosi blog dari cik meaw n tomato kering,hehe...thanks.


Btw, seyes cakap, overall gathering nih best....sume sporting, gile gile2 n marveles... Lain kali wat inya Allah aku datang, lagi la klu wat kat penang


banyak gak aku dapat ilmu/knowledge baru dari korang blogger2 nih...
tau2 la aku kan begginer capuk je,hahah. tapi ngan korang x rasa malu sebab sume baik2 & understanding sangat2...beshh!! Sape2 turun penang roger2 la yer...leh korang belanje ajak lepak same2,haha


pesanan terakhir : keep in touch ye kawan2...nanti panjang umur kita gathering lagik,hehe



“Berkawan biar seribu, berkasih biar satu.”
Terima kasih.... =)  JuAn nAsiR









12 comments:

  1. takaci2 nama kakD tak dak sebelah pia...hai juan hg lupa ka kat kakD ni....

    ReplyDelete
  2. Halamak...aku sorang ja tak hapdet pasai ni..takpa, hari jumaat aku hapdet..hehehe


    ko nampak bertambah hensem bila pakai spek aku..haha

    ReplyDelete
  3. ala kakD, sorry terlepasss la....hukhuk...nanti saya edit...
    thanks GKSB, taufiq & the sharkox...hehe =)

    ReplyDelete
  4. sampai ati juan xajk aku..
    huh~~;p

    ReplyDelete
  5. aja : ti yang kat penang ti aku ajak naaaa...xmo nanges2 k....=)

    ReplyDelete
  6. weh..xnanges pom..
    lagipom ai cbuk bilik tkunci last wiken..
    hahaha

    ReplyDelete
  7. sebek muka ceq ada . haha :P nak gambaq2 yg kat juan :)

    ReplyDelete
  8. heiiiii....t kat penang jgn lupa ajak meaw . hehe......

    ReplyDelete
  9. piiiwwwiiiitttt.....header baru....
    juan kakD nk curi gambar tugu tengkolok n keris tu na....

    ReplyDelete