Monday, October 4, 2010

wishlist...no 1....

Tahun 2010 tahun buat wishlist...

pertama kali dalam hidup tulis wasiat2 utk diri sendiri,ngeh3x xmalu tul...

yg no 1 tu dah dapat dah
 hasil saving aku since kerja kat penang nih...
 Alhamdulillah..... yang lain2 tu on the way la, insya Allah...








dan yang ini dah lame dah act....

mengidam cam org giler je ari2,hehe....




teringat time gi candat tahun lepas
2 kali pergi....siap muntah lagi,ngeh3x
tapi tgok la btapa sronok sioottt....

mau pergi lagi.....hummmm....

By one side, bila aku pikir balik bgus jugak klu satu ari
kita duduk list ape kehendak/impian kita,
 at least kita dapat motivate diri sendiri..
.the most powerfull motivater to me is ourself, self motivation....
at least kita ade jugak nk bekerja dengan tekun, ikhlas dan dedikasi..
then kita hadiahkan diri sendiri dengan wishlist2 ni..hehe.
 Kan ke bagus tu, at least kita rasa cam "diriku begitu berharga" ,haha...

so selamat mencuba ye kawan2....

p/s ; try la list wish list tu then bagi kat org tersayang...
mane la tau rezeki dapat hadiah dari si dia,hehe

tunggu dec post ye...report on wishlist 2010 (tertunaikah???)







2 comments:

  1. 1 lagik tertinggal..
    cri aweks..;p

    ReplyDelete
  2. banyaknye wishlist . candat sotong yg ta tahan tuh . haha

    ReplyDelete